Asverwerkingstafel voor uw crematorium

Bent u op zoek naar apparatuur voor het verwerken van as in uw crematorium? Bij Crematech vindt u precies wat u nodig heeft. Onze deskundigen hebben hoogwaardige apparatuur ontwikkeld, waaronder aspannen, een asverwerkingstafel en cremulator, om ervoor te zorgen dat het proces van asverwerking vlekkeloos verloopt. Daarnaast bieden wij ook duurzame elektrische crematieovens aan. Bij Crematech staan wij garant voor uitgebreide service en ondersteuning. Lees verder om meer te ontdekken over onze producten en dienstverlening.

Crematech

Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige crematieovens is Crematech dé specialist als het gaat om crematieovens en bijbehorende apparatuur. Onze deskundigen hebben de meest geavanceerde crematieovens ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien zijn onze ovens energiezuinig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Naast crematieovens bieden wij ook een scala aan accessoires, waaronder aspannen, een aspankast, een asverwerkingstafel en een cremulator. Met behulp van deze accessoires verloopt het proces van asverwerking in uw crematorium soepel. Ontdek meer over onze producten voor asverwerking en maak gebruik van onze expertise en service.

Bestel uw aspan, asverwerkingstafel en cremulator

Bij de verwerking van de as na crematie is het van essentieel belang om te beschikken over de juiste apparatuur. Wij leveren diverse benodigdheden voor het zorgvuldig verwerken van de as, waaronder aspannen, een aspankast, een asverwerkingstafel en een cremulator. Onze apparatuur blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid dankzij het efficiënte ontwerp. Na de crematie kunt u de as verzamelen in de aspan, die vervolgens kan afkoelen in de daarvoor bestemde aspankast. Daarna kunt u de verdere verwerking van de as uitvoeren op de asverwerkingstafel. Met behulp van de bijgeleverde magneet worden magnetische deeltjes uit de as verwijderd, terwijl de ingebouwde afzuiging zorgt voor een schone werkomgeving. In de cremulator worden de overgebleven asresten verfijnd, wat resulteert in zuivere as die aan de nabestaanden kan worden overhandigd.

crematech asverwerking

Onze milieuvriendelijke crematieovens

Bent u op zoek naar een nieuwe crematieoven? Wij raden onze elektrische crematieovens aan. Deze ovens zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk. Met elektrische verwarmingselementen en power heaters warmt de oven sneller en flexibeler op vergeleken met andere crematieovens. Bovendien is deze oven een kosteneffectieve keuze, gezien de huidige hoge gasprijzen. Door te kiezen voor elektrische crematie kunt u aanzienlijk besparen op kosten. Ontdek meer over deze ovens of neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt rekenen op onze service

Bij de aanschaf van een crematieoven en/of een asverwerkingstafel, aspan of cremulator verleent Crematech uitgebreide service. Allereerst voorzien we in grondige training voor al uw personeel. We staan paraat om u en uw team te ondersteunen bij het initiële gebruik van de apparatuur. Dankzij geavanceerde software in de crematieoven is op afstand monitoring mogelijk. Mocht er een storing optreden of is er reparatie nodig aan de crematieoven of asverwerking apparatuur, dan bieden wij directe assistentie. Dit zorgt voor een gerust gevoel.

Meer informatie

Als u belangstelling heeft voor onze producten, staan wij klaar om u uitgebreid te informeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen. We verstrekken graag aanvullende informatie, zodat u een goed doordachte beslissing kunt nemen.