GAS CREMATIEOVEN

Als elektrisch cremeren voor u geen optie is, dan biedt Crematech u een gas crematieoven. Met als brandstof aardgas, bio propaan of waterstof. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om zeer efficiënte gas crematieovens te bouwen. We gebruiken branders en isolatiematerialen die de crematieoven energiezuinig maken en tegelijkertijd slijtvast. We besteden veel aandacht aan de ovenvloer, die vaak als eerste aan vervanging toe is.

Wij passen innovatieve isolatiematerialen toe waar we al veel ervaring mee hebben opgedaan. Zodat we zeker weten dat ze goed werken. Daarmee reduceren wij de onderhoudskosten van uw crematieoven en verlengen we de levensduur. Verder mag u van de gasgestookte Crematech crematieovens hetzelfde gebruiksgemak verwachten als van de elektrische variant.

De ovenbesturing is, net zoals bij onze elektrische crematieoven, intuitief en gebruiksvriendelijk. De regeling zorgt ervoor dat de crematie automatisch en zo efficient mogelijk verloopt. Daardoor heeft u alle tijd voor andere zaken die uw aandacht vragen.

elektrische crematieoven