Milieuvriendelijk cremeren

Door jarenlange ervaring zijn wij specialist geworden in het ontwerpen, bouwen en installeren van crematieovens. Wij staan niet voor niets achter onze elektrische crematieovens. Onze ovens zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle milieu eisen. Milieuvriendelijk cremeren heeft de toekomst. Ontdek alle voordelen van onze elektrische crematieovens of bekijk direct het aanbod op onze website. 

crematech filterinstallatie

Milieuvriendelijk cremeren wordt steeds belangrijker

Als we naar de toekomst kijken wordt milieuvriendelijk cremeren steeds belangrijker. Maar hoe bereikt u dit precies? Onze oplossing: elektrisch cremeren. Onze elektrische crematieovens zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Door te cremeren met behulp van gas gestookte crematieovens maakt u gebruik van aardgas. Deze fossiele brandstof blijft niet eeuwig beschikbaar. Door voor elektrisch cremeren te gaan maakt u een duurzame keuze. Bovendien kiest u voor moderne verwarmingselementen en power heaters. Dit zorgt ervoor dat elektrische crematieovens sneller en flexibeler op te warmen zijn dan andere crematieovens. Elektrisch cremeren is ook een stuk voordeliger als we kijken naar de torenhoge gasprijzen waar we tegenwoordig mee te maken hebben. 

Een elektrische crematieoven voor uw crematorium

Bent u overtuigd en wilt u een elektrische crematieoven aanschaffen voor uw crematorium? Dan helpen de experts van Crematech u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische crematieovens. Onze ovens zijn uitgerust met de beste elektrische verwarmingselementen en een intelligent besturingssysteem. Dit systeem is eenvoudig in gebruik. U kunt de crematie gemakkelijk bijsturen en controleren dankzij de slimme software. Bovendien zorgt het programma er zelf voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt tijdens de crematie. Vrijkomende rookgassen worden gefilterd voor ze de oven verlaten. Wanneer u onze elektrische crematieoven koopt kunt u zeker zijn dat alles goed geregeld is. U kunt zich daardoor richten op belangrijke zaken die uw aandacht vragen tijdens uw werk. 

Wij helpen u verder

Wanneer u kiest voor milieuvriendelijk cremeren is het aanschaffen van een elektrische crematieoven de eerste stap. Maar onze service stopt daar niet. Wij ondersteunen u na de aankoop door al uw medewerkers een gedegen training te geven. Tijdens de eerste crematies ontvangt u ondersteuning van ons. Wij kunnen de crematieoven op afstand monitoren dankzij het geavanceerde systeem. Wanneer er storingen of reparaties zijn kunnen wij direct bijspringen. Bent u geïnteresseerd in milieuvriendelijk cremeren maar heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.