Asverwerking in uw crematorium

Bent u op zoek naar asverwerking apparatuur voor in uw crematorium? Dan bent u bij Crematech aan het juiste adres. Onze experts hebben de beste apparatuur voor u ontwikkeld, zoals aspannen, een asverwerkingstafel en cremulator. Hiermee zal de asverwerking soepel verlopen. U kunt ook bij ons terecht voor duurzame elektrische crematieovens. Wij bieden uitgebreide service en ondersteuning. Lees verder om meer te weten te komen over onze producten en service. 

Over Crematech

Met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige crematieovens, is Crematech hét adres voor crematieovens en toebehoren. Onze experts hebben de meest geavanceerde crematieovens ontwikkeld en vervaardigd. Bovendien zijn onze ovens energiezuinig, duurzaam en makkelijk in gebruik. Naast crematieovens kunt u ook bij ons terecht voor aspannen, een aspan kast, asverwerkingstafel en cremulator. Met deze toebehoren zal de asverwerking in uw crematorium soepel verlopen. Lees meer over onze asverwerking producten en maak gebruik van onze expertise en service. 

Asverwerking in uw crematorium

Wanneer het na de crematie tijd is voor de asverwerking, is de juiste apparatuur van groot belang. Om de as netjes te verwerken leveren wij aspannen, een aspan kast, asverwerkingstafel en cremulator. Dankzij het efficiënte ontwerp is onze apparatuur zeer gebruiksvriendelijk. Na de crematie kunt u de as opvangen in de aspan. Deze aspan kan afkoelen in de aspankast. Daarna kunt u de as verder verwerken op de asverwerkingstafel. Met de bijgeleverde magneet wordt magnetisch materiaal uit de as verwijderd. De ingebouwde afzuiging zorgt voor een schone omgeving. In de cremulator worden de asresten verfijnd, zodat er schone as overblijft voor de nabestaanden. 

Onze duurzame crematieovens

Bent u ook op zoek naar een nieuwe crematieoven? Wij kunnen onze elektrische crematieovens van harte aanbevelen. Deze ovens zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij de elektrische verwarmingselementen en power heaters is de oven sneller en flexibeler op te warmen dan andere crematieovens. Ten slotte is deze oven een voordelige keuze met de torenhoge gasprijzen van tegenwoordig. Door elektrisch te cremeren bespaart u een hoop geld. Lees meer over deze ovens of neem contact op voor meer informatie. 

Crematech biedt uitgebreide service

Bij de aankoop van een crematieoven en/of asverwerking apparatuur biedt Crematech uitgebreide service. Als eerste bieden we een uitgebreide training aan al uw medewerkers. We ondersteunen u en uw medewerkers bij het eerste gebruik van de apparatuur. Dankzij slimme software in de crematieoven kunnen we deze op afstand monitoren. Gaat er een crematieoven of asverwerking apparatuur kapot? Wij bieden direct hulp bij storingen en reparaties. Dat geeft een gerust gevoel. 

Heeft u interesse?

Wanneer u interesse heeft in onze producten vertellen wij graag meer. Neem gerust contact met ons op om al uw vragen te stellen. Wij voorzien u graag van meer informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.