Ontdek alles over de prijzen van onze crematieovens

Bent u op zoek naar een nieuwe crematieoven voor uw crematorium? Dan staat Crematech graag voor u klaar. Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de beste crematieovens ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor gas gestookte en elektrische crematieovens. Vooral onze elektrische crematieovens zijn aan te raden. Deze ovens zijn duurzaam, milieuvriendelijk en voordelig. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze crematieovens? Lees verder om meer te weten te komen over de prijzen en onze uitgebreide service. 

Elektrisch of gas gestookt cremeren?

Bij het zoeken naar een hoogwaardige crematieoven voor uw crematorium moet u de keuze maken tussen een elektrische of gasgestookte crematieoven. Wij zijn voorstander van onze elektrische crematieovens vanwege hun duurzaamheid. Een gasgestookte crematieoven maakt gebruik van aardgas, een fossiele brandstof die niet milieuvriendelijk is. Een elektrische crematieoven daarentegen is bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam. Deze ovens zijn uitgerust met elektrische verwarmingselementen en power heaters, wat resulteert in een snellere en flexibelere opwarming van de oven. Bovendien zijn elektrische crematieovens voordeliger gezien de hoge prijzen van gas tegenwoordig.

De prijzen van onze crematieovens

Onze elektrische crematieovens zijn voorzien van krachtige verwarmingselementen en een slim besturingssysteem. Hiermee kan het crematieproces nauwkeurig worden geregeld en indien nodig bijgestuurd. Het gebruik van het systeem is eenvoudig en het zorgt automatisch voor een zo efficiënt mogelijk energieverbruik tijdens de crematie. Dit resulteert in lagere energiekosten voor u. Daarnaast worden de vrijkomende rookgassen gefilterd voordat ze de oven verlaten, waardoor onze elektrische crematieoven een milieuvriendelijke keuze is. Als u geïnteresseerd bent in de prijzen van onze crematieovens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel van onze prijzen.

Crematech helpt u verder

Zodra we het eens zijn over de prijzen, wordt de aankoop geregeld. Met onze jarenlange ervaring hebben we alle expertise in huis op het gebied van crematieovens. Daarom bieden we u ook na de aankoop uitgebreide service. Uw medewerkers krijgen een grondige training en ondersteuning tijdens de eerste crematies. Dankzij het geavanceerde besturingssysteem kunnen we de crematieoven op afstand monitoren. Hierdoor kunnen we u helpen bij eventuele storingen of reparaties. We staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat het gebruik van uw nieuwe crematieoven probleemloos verloopt. Voor meer informatie over de prijzen van onze crematieovens en onze service kunt u contact opnemen met onze experts.