Elektrische crematieoven kopen

Wilt u een elektrische crematieoven kopen? Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor uw crematorium. Bij Crematech kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring. Bij het ontwerpen, bouwen en installeren van onze crematieovens houden wij altijd onze duidelijke filosofie voor ogen. Wij zorgen voor energiezuinige en gebruiksvriendelijke crematieovens die voldoen aan alle milieu eisen. U kunt bij ons terecht voor gas gestookte en elektrische crematieovens. Wij staan achter alle voordelen van onze elektrische crematieoven en vertellen u daar graag meer over. Lees verder om meer te weten te komen en ontdek hoe wij u kunnen helpen. 

elektrische crematieoven

Waarom kiezen voor elektrisch cremeren?

Het kopen van een elektrische crematieoven biedt u veel verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld veel besparen. De huidige gasprijzen zijn erg hoog waardoor een gas gestookte crematieoven geen voordelige keuze is. Bovendien is elektrisch cremeren milieuvriendelijk en duurzaam. Aardgas is een fossiele brandstof en geen onuitputtelijke bron. Gas gestookte crematieovens zijn daarmee niet duurzaam te noemen. Met een elektrische crematieoven gaat u voor een verantwoorde keuze en draagt u bij aan het milieu. Als u ervoor kiest om uw elektrische crematieoven bij ons te kopen kunt u rekenen op kwaliteit. De ovens zijn uitgerust met verwarmingselementen en power heaters. Daardoor is de oven sneller op te warmen dan andere crematieovens. Ook is de temperatuur beter te regelen tijdens het cremeren. Wij zouden u dus zeker een elektrische crematieoven adviseren.

Een elektrische crematieoven kopen

Wij hebben ons vooral toegelegd op het ontwerp en de bouw van elektrische crematieovens waardoor wij een specialist zijn op dit gebied. De elektrische verwarmingselementen in onze ovens zorgen voor het bereiken en behouden van de juiste temperatuur. Bovendien bevatten onze ovens een geavanceerd en slim besturingssysteem wat makkelijk in gebruik is. Dit zorgt ervoor dat de crematie perfect verloopt. Tijdens de crematie kunt u bijsturen waar nodig. Het slimme systeem zorgt er tijdens het cremeren ook nog eens voor dat er zo min mogelijk energie wordt gebruikt. De vrijkomende rookgassen worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd voor ze de crematieoven verlaten. Dat maakt de elektrische crematieoven zeer milieuvriendelijk. Wanneer u besluit om deze oven te kopen kunt u vertrouwen op het goed doordachte ontwerp. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken en kunt zich richten op een waardig afscheid.

crematech filterinstallatie

Crematech helpt u verder

Wilt u een elektrische crematieoven kopen bij Crematech? Wij gaan altijd net een stap verder voor onze klanten. Wij bieden u hulp en ondersteuning tijdens en na de aanschaf van de crematieoven. Daarbij hoort ook een uitgebreide training voor uw medewerkers. Bij de eerste crematies zullen wij u ondersteunen. Bovendien kunnen wij de crematieoven altijd op afstand monitoren dankzij de slimme software. Bij storingen of reparaties kunnen wij u daarom direct ondersteunen. Heeft u bijbehoren apparatuur zoals asverwerkingstafels en cremulatoren nodig? Ook die hebben wij voor u beschikbaar. 

Heeft u interesse om een elektrische crematieoven te kopen? Neem gerust contact op via het formulier. Bellen of mailen is ook geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar.