Elektrisch cremeren

Wanneer u een crematorium runt wilt u natuurlijk voor een crematieoven van hoge kwaliteit kiezen. Daarvoor bent u bij Crematech aan het juiste adres. Door jaren ervaring hebben wij veel kennis opgedaan in het ontwerpen, bouwen en installeren van crematieovens. Wij hebben daarin een duidelijke filosofie. Al onze crematieovens zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle milieu eisen. U kunt kiezen uit onze gas gestookte of elektrische crematieovens. Elektrisch cremeren heeft veel voordelen, daarom zijn wij hier erg over te spreken. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder om te ontdekken wat alle voordelen zijn en hoe wij u kunnen helpen. 

elektrische crematieoven

De voordelen van elektrisch cremeren

Elektrisch cremeren heeft veel verschillende voordelen. Een van de voordelen is de mogelijkheid om veel geld te besparen. De gasprijzen zijn tegenwoordig torenhoog. Een gas gestookte crematieoven is daarom niet de voordeligste keuze. Als u wil besparen is elektrisch cremeren wat ons betreft de juiste oplossing. Bovendien is een elektrische crematieoven milieuvriendelijk en duurzaam. Aardgas is een fossiele brandstof waar we niet eeuwig gebruik van kunnen blijven maken. De gas gestookte crematieoven is dus niet duurzaam. Door te kiezen voor elektrisch cremeren draagt u bij aan het milieu. Tot slot zijn onze elektrische crematieovens uitgerust met verwarmingselementen en power heaters. Dit betekent dat de oven sneller en flexibeler op te warmen is dan andere crematieovens. 

Een elektrische crematieoven voor uw crematorium?

Zoals u kunt lezen heeft het kopen van een elektrische crematieoven veel voordelen voor uw crematorium. Crematech heeft zich vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van elektrische crematieovens. Daarbij wordt gebruik gemaakt van elektrische verwarmingselementen die zorgen dat de juiste temperatuur in de oven bereikt en behouden wordt. Alle crematieovens zijn uitgerust met ons geavanceerde en slimme besturingssysteem. Daarmee kunt u de crematie controleren en bijsturen, waardoor het perfect verloopt. Wij hebben ervoor gezorgd dat het besturingssysteem eenvoudig en makkelijk in gebruik is. Het slimme systeem zorgt er zelf voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. De vrijkomende rookgassen worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd voor ze de crematieoven verlaten. Door de goed ontworpen en makkelijk te gebruiken elektrische crematieoven kunt u zich richten op een waardig afscheid. 

Koop uw crematieoven bij Crematech

Zou u graag kiezen voor elektrisch cremeren? Bij Crematech kunt u rekenen op de beste service tijdens en na de aankoop van uw crematieoven. Uw medewerkers krijgen een gedegen training en u ontvangt ondersteuning tijdens de eerste crematies. Wij kunnen de crematieoven bovendien altijd monitoren op afstand dankzij de geavanceerde software. Dat zorgt ervoor dat wij u altijd kunnen ondersteunen tijdens storingen of reparaties. Heeft u interesse in onze crematieovens of heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, email of telefoon. Wij staan graag voor u klaar.