Duurzaam cremeren

Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te cremeren. Wij maken dit mogelijk door onze hoogwaardige elektrische crematieovens. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist geworden in het ontwerpen, bouwen en installeren van crematieovens. Onze elektrische crematieovens zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle milieu eisen. Duurzaam cremeren heeft veel verschillende voordelen. Lees verder om alles te ontdekken over onze crematieovens en service. 

Crematech elektrische crematieoven
elektrische crematieoven

Duurzaam cremeren is de toekomst

Duurzaam cremeren is in deze tijd steeds belangrijker. Daarom hebben onze elektrische crematieovens de toekomst. Gas gestookte crematieovens maken gebruik van aardgas. Deze fossiele brandstof is niet eeuwig beschikbaar. Dit maakt deze crematieovens niet duurzaam. Door voor elektrisch cremeren te gaan maakt u een milieuvriendelijke keuze. Onze elektrische crematieovens zijn bovendien uitgerust met verwarmingselementen en power heaters. Dit zorgt ervoor dat deze ovens ook nog eens sneller en flexibeler op te warmen zijn dan andere crematieovens. Tot slot is duurzaam cremeren ook voordeliger vanwege de torenhoge gasprijzen waar iedereen tegenwoordig mee te maken heeft. 

Een elektrische crematieoven kopen

Wanneer u een elektrische crematieoven wil kopen bent u bij Crematech aan het juiste adres. Het ontwerpen en bouwen van elektrische crematieovens is ons specialisme. Wij gebruiken daarbij de allerbeste elektrische verwarmingselementen. Bovendien zijn onze crematieovens uitgerust met een intelligent besturingssysteem. U kunt de crematie hiermee controleren en bijsturen waar nodig. Het systeem is eenvoudig en makkelijk in gebruik waardoor de crematie perfect zal verlopen. De slimme software zorgt er zelf voor dat er zo min mogelijk energie wordt gebruikt waardoor duurzaam cremeren mogelijk wordt. Vrijkomende rookgassen worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd voor ze de oven verlaten. Aan werkelijk alles is gedacht. Daardoor kunt u zich richten op het organiseren van een waardig afscheid terwijl u vertrouwd op de efficiëntie van onze crematieoven. 

Onze uitgebreide service

Wanneer u kiest voor duurzaam cremeren is onze elektrische crematieoven de eerste stap. Maar onze service gaat veel verder. Wij ondersteunen u zowel tijdens als na de aankoop. Uw medewerkers krijgen een gedegen training en ontvangen ondersteuning tijdens de eerste crematies. Wij zijn in staat om de crematieoven op afstand te monitoren dankzij het geavanceerde systeem. Dit betekent dat wij u kunnen ondersteunen bij storingen of reparaties. Bent u geïnteresseerd in duurzaam cremeren maar heeft u nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en helpen u snel verder.