De beste crematieovens vindt u bij Crematech

Wij begrijpen dat u de beste crematieoven zoekt voor uw crematorium. Bij Crematech kunt u terecht voor crematieovens van hoge kwaliteit. Onze elektrische crematieovens zijn ook nog eens duurzaam, kostenbesparend en snel op te warmen. Al onze crematieovens zijn voorzien van een geavanceerd besturingssysteem. Wanneer u bij ons een crematieoven aanschaft profiteert u van uitgebreide service en ondersteuning. Wilt u meer weten over onze crematieovens? Lees verder of neem direct contact op met onze experts. 

De voordelen van onze elektrische crematieovens

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten crematieovens. We hebben ovens die verwarmd zijn met gas, bio propaan of waterstof. Wij staan echter het meest achter onze elektrische crematieovens. Bent u benieuwd naar de voordelen van elektrisch cremeren? Wij zetten ze graag op een rijtje voor u: 

  • Elektrisch cremeren is een voordelige keuze met de torenhoge gasprijzen waar we tegenwoordig mee te maken hebben. Met een elektrische crematieoven bespaart u een hoop geld. 
  • Elektrische crematieovens zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Aardgas is een fossiele brandstof waar we niet eeuwig gebruik van kunnen blijven maken. Wanneer u voor elektrisch cremeren gaat maakt u een duurzame keuze
  • Onze crematieovens zijn uitgerust met elektrische verwarmingselementen en power heaters. Dit betekent dat de oven sneller en flexibeler op te warmen is dan andere crematieovens. 
crematech oven en filter

Geavanceerd besturingssysteem

Al onze crematieovens zijn voorzien van een geavanceerd besturingssysteem dat speciaal is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. Het bedienen van de oven is eenvoudig. De beheerder kan vooraf de benodigde gegevens invoeren, waarna het crematieproces alleen nog maar hoeft te worden gestart. Dankzij de intelligente software in ons besturingssysteem worden de optimale omstandigheden automatisch geregeld voor een efficiënte crematie. De voortgang van het proces kan worden gevolgd op het scherm. Optioneel zijn er extra schermen beschikbaar waarmee bijvoorbeeld toezicht kan worden gehouden vanuit een andere ruimte. Het ontwerp van het bedieningsscherm is rustig en discreet, zodat de aandacht niet wordt afgeleid van het respectvolle afscheid dat plaatsvindt.

Over Crematech

Bij Crematech kunt u hoogwaardige crematieovens vinden die van uitstekende kwaliteit zijn. Met meer dan 45 jaar ervaring in de bouw van ovens hebben de experts van Crematech de meest geavanceerde crematieovens ontwikkeld en vervaardigd. Ze hechten veel waarde aan kennis over ovenontwerp, energieverbruik en automatisering. Het resultaat is een crematieoven die energiezuinig is en gemakkelijk in gebruik. Er worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt om tot dit eindresultaat te komen. Uw crematorium kan rekenen op de expertise en service van Crematech. 

U kunt rekenen op de beste service

Heeft u interesse in onze crematieovens? Wij zullen uitgebreid naar uw wensen luisteren. We zijn er altijd bereid om met u mee te denken en presenteren u mogelijke opties die passen bij uw crematorium. Onze service eindigt niet zodra u een van onze producten heeft gekozen. We blijven u continu ondersteunen en bijstaan. Allereerst bieden we uitgebreide training aan al uw medewerkers. Tijdens de eerste crematies zijn we er om uw medewerkers te ondersteunen. Dankzij onze slimme software kunnen we de crematieoven altijd op afstand monitoren. Als er sprake is van storingen of reparaties, kunnen we direct hulp bieden. Dit zorgt voor een gerust gevoel. Heeft u interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u te helpen.