Wat is de prijs van een crematieoven? 

Het wordt tijd voor een nieuwe crematieoven voor uw crematorium, maar waar kiest u voor? Met een crematieoven van Crematech zit u altijd goed. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij hoogwaardige crematieovens kunnen ontwikkelen. Wij hebben zowel gas gestookte als elektrische crematieovens beschikbaar. Zelf staan wij achter elektrisch cremeren vanwege de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zodra u een oven heeft gekozen bent u natuurlijk benieuwd naar de prijs. Wij vertellen u graag meer over de prijs van een crematieoven en onze uitgebreide service. 

Kiest u voor een elektrische of gas gestookte crematieoven?

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige crematieoven voor uw crematorium maakt u de afweging tussen een elektrische of gas gestookte crematieoven. Wij staan achter onze elektrische crematieovens vanwege de duurzaamheid van deze ovens. Een gas gestookte crematieoven maakt gebruik van aardgas. Deze fossiele brandstof is niet duurzaam. Een elektrische crematieoven is daarentegen bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Deze ovens zijn bovendien uitgerust met elektrische verwarmingselementen en power heaters. Dit zorgt ervoor dat de oven sneller en flexibeler opwarmt. Ten slotte is een elektrische crematieoven voordeliger vanwege de torenhoge prijs voor gas tegenwoordig. 

De prijs van onze elektrische crematieoven

Naast krachtige elektrische verwarmingselementen zijn onze elektrische crematieovens ook uitgerust met een intelligent besturingssysteem. Daarmee kan de crematie gecontroleerd en bijgestuurd worden waar nodig. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en zorgt er zelf voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt tijdens de crematie. Dit scheelt weer in de prijs voor uw energie. Bovendien worden de vrijkomende rookgassen gefilterd voor ze de oven verlaten. Dit maakt de elektrische crematieoven extra duurzaam. Bent u benieuwd naar de prijs voor onze crematieovens? Neem dan gerust contact op. Wij sturen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel. 

Wij helpen u graag

Wanneer we het eens zijn over de prijs van uw crematieoven wordt de aankoop geregeld. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis als het gaat om crematieovens. Daarom bieden wij u ook na de aankoop uitgebreide service. Uw medewerkers ontvangen een gedegen training en ondersteuning tijdens de eerste crematies. Dankzij het geavanceerde besturingssysteem kunnen wij de crematieoven op afstand monitoren. Daardoor kunnen wij u ondersteunen bij storingen of reparaties. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat het gebruik van uw nieuwe crematieoven vlekkeloos verloopt. Voor meer informatie over de prijs en onze service mag u contact opnemen met onze experts.