Crematieoven kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe crematieoven voor uw crematorium? Bij Crematech kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit. Wij hebben veel kennis en ervaring in het ontwerpen, bouwen en installeren van crematieovens. Wij houden daarbij onze filosofie voor ogen: energiezuinige en gebruiksvriendelijke crematieovens ontwikkelen die voldoen aan alle milieu eisen. Bij ons kunt u een gas gestookte of elektrische crematieoven kopen. Wij hebben ons vooral toegelegd op de elektrische crematieovens en leggen u graag meer uit over de voordelen daarvan. Lees alles over onze crematieovens en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen. 

crematech oven en filter

Gas gestookte crematieoven kopen

Onze gas gestookte crematieoven gebruikt als brandstof aardgas, bio propaan of waterstof. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om een zeer energiezuinige en slijtvaste crematieoven te ontwikkelen. Daarbij besteden wij veel aandacht aan de branders, isolatiematerialen en ovenvloer. De onderhoudskosten zijn lager en de levensduur van de crematieoven is langer. Bovendien is de oven voorzien van een zeer innovatief besturingssysteem. De gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat de crematie zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit gebeurt automatisch zodat u tijd over heeft om er een waardig afscheid van te maken. 

Het nadeel van een gas gestookte crematieoven is het gebruik van fossiele brandstoffen. Dat maakt deze oven niet duurzaam. Bovendien zijn de gasprijzen tegenwoordig erg hoog. Een elektrische crematieoven kan veel voordelen bieden. Lees er meer over zodat u een goede beslissing kunt maken over het kopen van uw crematieoven. 

Elektrische crematieoven kopen

Wanneer u een elektrische crematieoven wil kopen profiteert u van veel verschillende voordelen. Doordat wij ons toegelegd hebben op het ontwerp, de bouw en installatie van elektrische crematieovens zijn wij specialist geworden op dit gebied. Onze elektrische crematieoven bevat verwarmingselementen die zorgen voor het bereiken en behouden van de juiste temperatuur. Dankzij de elektrische power heaters is deze oven sneller op temperatuur dan andere crematieovens. De elektrische crematieoven bevat hetzelfde slimme besturingssysteem als de gas gestookte oven. Dit systeem zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. Vrijkomende rookgassen worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd voor ze de oven verlaten. Onze elektrische crematieoven is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Daarmee is het kopen van deze crematieoven een bewuste keuze. 

Crematech staat voor u klaar

Wilt u een crematieoven kopen bij Crematech? Wij denken altijd met u mee om tot de beste oplossing voor uw crematorium te komen. Bovendien staan wij voor u klaar tijdens en na de aankoop. Wanneer u een crematieoven aanschaft zorgen wij voor een uitgebreide training voor uw medewerkers. Bij de eerste crematies ontvangt u onze ondersteuning. Ook bij storingen of reparaties helpen wij u direct. Dankzij het slimme besturingssysteem kunnen wij de crematieoven altijd op afstand monitoren. Wilt u naast de crematieoven ook bijbehorende apparatuur kopen? Wij hebben een ruim assortiment. Koop bijvoorbeeld een bijbehorende asverwerkingstafel. 

Heeft u interesse om een crematieoven te kopen? Wilt u graag profiteren van onze uitgebreide service? Neem gerust contact op via het formulier, email of telefoon. Wij helpen u graag snel verder.