De beste crematie oven voor uw crematorium

Wanneer u een nieuwe crematie oven gaat aanschaffen wilt u natuurlijk wel zeker zijn van de allerbeste keuze. Waar vindt u de meest hoogwaardige kwaliteit? Kiest u voor gas gestookt of elektrisch cremeren? Hoe zit het met het gebruiksgemak van de oven? Wat kunt u verwachten van de service wanneer u een crematie oven aanschaft? Wij geven u graag duidelijkheid. Daarom leest u het antwoord op al deze vragen in dit artikel. Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen. 

Koop uw nieuwe crematie oven bij Crematech

Bij Crematech vindt u de beste crematie ovens van uitstekende kwaliteit. Dankzij meer dan 45 jaar ervaring in de ovenbouw zijn de professionals van Crematech erin geslaagd om de meest innovatieve crematie ovens te ontwikkelen en produceren. Kennis van oven ontwerp, energieverbruik en automatisering zijn daarbij erg belangrijk. Het resultaat is een energiezuinige en gebruiksvriendelijke crematie oven. Alleen de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt om tot dit eindresultaat te komen. Bij Crematech kunt u kiezen uit een elektrische crematie oven of een oven verwarmd met gas, bio propaan of waterstof. Maar wat is nu precies de beste keuze? 

Gas gestookt of elektrisch cremeren?

Voor ons is het duidelijk, elektrisch cremeren heeft de toekomst. Al onze crematie ovens hebben een zeer laag energieverbruik en zijn volledige geautomatiseerd. Toch richten wij ons voornamelijk op de elektrische crematie oven. Aardgas is immers geen onuitputtelijke bron. Door te kiezen voor elektrisch cremeren maakt u een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Bovendien kunt u veel kosten besparen. Door de torenhoge gasprijzen van tegenwoordig moeten er nieuwe oplossingen komen. Een elektrische crematie oven kan daarom een verstandige keuze zijn. Ten slotte zijn deze ovens ook nog eens sneller op te warmen dankzij de krachtige elektrische power heaters. Bent u al overtuigd? 

Gebruiksgemak dankzij ons geavanceerde besturingssysteem

Al onze ovens zijn uitgerust van een geavanceerd besturingssysteem. Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen met het oog op de gebruiker. De bediening is eenvoudig. De ovenist kan de benodigde gegevens van tevoren invullen waarna de crematie alleen nog gestart hoeft te worden. De slimme software in ons besturingssysteem regelt vervolgens zelf de optimale condities voor het crematie proces. Op het scherm kunt u de voortgang volgen. Optioneel zijn extra schermen waarmee u bijvoorbeeld toezicht kunt houden vanuit een andere ruimte. Het uiterlijk van het bedieningsscherm is rustig en onopvallend zodat de aandacht niet afgeleid wordt van het waardige afscheid dat plaatsvindt. 

Profiteer van onze uitgebreide service

Wanneer u een crematie oven bij ons wilt aanschaffen luisteren wij uitgebreid naar uw wensen. Wij denken graag met u mee en presenteren u mogelijkheden die bij uw crematorium kunnen passen. Wanneer u één van onze producten heeft gekozen stopt onze service niet. Wij blijven u hulp en ondersteuning bieden. Als eerste krijgen al uw medewerkers een gedegen training. Tijdens de eerste crematies ondersteunen wij uw medewerkers. Wij kunnen de crematie oven altijd op afstand monitoren dankzij de slimme software. Bij storingen of reparaties kunnen wij direct ondersteunen. Dat geeft een gerust gevoel. Heeft u interesse in onze producten? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar.