Elektrische crematieoven

Als het om uw crematorium gaat wilt u natuurlijk een crematieoven aanschaffen van hoge kwaliteit. Bij Crematech kunt u rekenen op veel kennis en ervaring. Bij het ontwerpen, bouwen en installeren van onze crematieovens houden wij rekening met onze duidelijke filosofie. Wij zorgen ervoor dat onze crematieovens energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast voldoen de ovens aan alle milieu eisen. Wij bieden zowel gas gestookte als elektrische crematieovens aan. Wij zijn erg te spreken over het gebruik van een elektrische crematieoven vanwege de vele voordelen die dit biedt. Bent u benieuwd geworden? Ontdek alles over onze elektrische crematieoven, wat de voordelen zijn en hoe wij u kunnen helpen. 

Crematech elektrische crematieoven
elektrische crematieoven

Kiest u voor een elektrische crematieoven?

Crematech heeft zich vooral toegelegd op het ontwerp en de bouw van elektrische crematieovens. Door middel van elektrische verwarmingselementen wordt de juiste temperatuur in de oven bereikt en behouden. Dankzij ons geavanceerde en slimme besturingssysteem verloopt de crematie perfect. U kunt de crematie bovendien controleren en bijsturen wanneer nodig. Dit is erg eenvoudig doordat ons systeem makkelijk in gebruik is. Het slimme systeem zorgt er tijdens de crematie voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. De rookgassen die vrijkomen worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd voordat ze de elektrische crematieoven verlaten. We kunnen dus wel spreken van een zeer milieuvriendelijke crematieoven die aan alle milieu eisen voldoet. Door het goed doordachte ontwerp en het gebruiksgemak van onze elektrische crematieoven kunt u zich richten op een waardig afscheid. 

De voordelen van elektrisch cremeren

Het gebruik van een elektrische crematieoven heeft verschillende voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Door een elektrische crematieoven te gebruiken kunt u veel besparen. De huidige gasprijzen zijn torenhoog waardoor een gas gestookte crematieoven niet de meest voordelige keuze is. Wij zouden u dus voornamelijk een elektrische crematieoven adviseren. 
  • Een elektrische crematieoven is milieuvriendelijk en duurzaam. Aardgas is als fossiele brandstof geen onuitputtelijke bron. Dat maakt een gas gestookte crematieoven niet duurzaam. Door elektrisch te cremeren maakt u een verantwoorde keuze en draagt u bij aan het milieu. 
  • Onze elektrische crematieovens zijn uitgerust met verwarmingselementen en power heaters. Daardoor is onze oven sneller en flexibeler op te warmen dan andere crematieovens. 
crematech filterinstallatie

Koop uw elektrische crematieoven bij Crematech

Bent u overtuigd en wilt u een elektrische crematieoven aanschaffen? Bij Crematech kunt u rekenen op hulp en ondersteuning tijdens en na de aankoop van uw crematieoven. Bij onze uitgebreide service hoort een gedegen training van uw medewerkers. Ook krijgt u ondersteuning bij de eerste crematies. Bovendien kunnen wij de crematieoven altijd op afstand monitoren door de geavanceerde software. Wij kunnen u altijd direct ondersteunen bij storingen of reparaties. Wanneer u bijbehorende apparatuur wilt kopen zoals asverwerkingstafels en cremulatoren kunt u ook bij ons terecht.

Heeft u interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. U mag ook altijd mailen of bellen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.