Duurzame crematieoven

Bent u op zoek naar een duurzame crematieoven? Crematech is specialist op het gebied van duurzame elektrische crematieovens. Wij ontwerpen, bouwen en installeren de ovens met veel precisie. Onze duurzame ovens zijn milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Bovendien voldoet de duurzame crematieoven aan alle milieu eisen. Wilt u meer weten? Lees alles over onze elektrische crematieovens en ontdek hoe u van onze uitgebreide service kunt profiteren. 

Waarom is duurzaam cremeren belangrijk?

Duurzaam cremeren wordt steeds belangrijker in deze tijd. Daarom zijn onze elektrische crematieovens de oplossing voor de toekomst. Maar waarom is duurzaam cremeren zo voordelig? Wij hebben de antwoorden op die vraag voor u op een rijtje gezet: 

  • Gas gestookte crematieovens maken gebruik van aardgas, een fossiele brandstof. Dit maakt deze ovens niet duurzaam of milieuvriendelijk. 
  • Elektrische crematieovens zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk. 
  • Onze duurzame crematieoven is uitgerust met elektrische verwarmingselementen en power heaters. Dit zorgt ervoor dat deze ovens sneller en flexibeler op te warmen zijn dan andere crematieovens. 
  • Een duurzame crematieoven is bovendien voordeliger vanwege de torenhoge gasprijzen waar we tegenwoordig mee te maken hebben. 

Koop een duurzame crematieoven

Een duurzame crematieoven van hoge kwaliteit koopt u bij Crematech. Wij zijn dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van elektrische crematieovens. Onze ovens zijn uitgerust met de beste elektrische verwarmingselementen en een intelligent besturingssysteem. Hiermee kunt u de crematie controleren en bijsturen waar nodig. Het systeem is eenvoudig in gebruik en de slimme software zorgt er zelf voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt tijdens de crematie. De duurzame crematieoven zorgt ervoor dat de vrijkomende rookgassen worden gefilterd voor ze de oven verlaten. Onze elektrische crematieovens zijn tot in de puntjes geperfectioneerd waardoor u zich kunt richten op belangrijke zaken die uw aandacht vragen tijdens het afscheid. 

Profiteer van onze service

Wilt u een duurzame crematieoven aanschaffen? Dan profiteert u van onze uitgebreide service. Na de aanschaf van een elektrische crematieoven krijgen uw medewerkers een gedegen training. Ook ontvangt u ondersteuning tijdens de eerste crematies. Dankzij het geavanceerde systeem kunnen wij de crematieoven op afstand monitoren. Zo kunnen wij ondersteunen bij storingen of reparaties. Wilt u meer informatie over onze duurzame crematieoven? Neem gerust contact met ons op om al uw vragen te stellen. Wij staan graag voor u klaar en helpen u meteen verder.