Crematieoven

Bent u op zoek naar een kwalitatieve crematieoven voor uw crematorium? Dan bent u bij Crematech aan het juiste adres. Wij ontwerpen, bouwen en installeren crematieovens. Door onze kennis en ervaring is er een duidelijke filosofie ontstaan. Een crematieoven van Crematech is energiezuinig, gebruiksvriendelijk en voldoet aan alle milieu eisen. Kiest u voor een elektrische crematieoven of een oven verwarmd met gas, bio propaan of waterstof? Ontdek meer over de voordelen van onze verschillende crematieovens.

elektrische crematieoven

Elektrische crematieoven

Bij Crematech staan wij achter elektrisch cremeren. Daarom hebben wij ons toegelegd op het ontwerp en de bouw van elektrische crematieovens. Deze ovens bevatten elektrische verwarmingselementen die ervoor zorgen dat de juiste temperatuur in de oven bereikt en behouden wordt. Door ons geavanceerde besturingssysteem is de oven makkelijk in gebruik. U kunt de crematie controleren en bijsturen wanneer nodig. Het slimme besturingssysteem zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. De rookgassen die vrijkomen tijdens de crematie worden door het ingebouwde filtersysteem gezuiverd. Dat zorgt ervoor dat de lucht die de crematieoven verlaat aan alle milieu eisen voldoet. Bij het ontwerp van onze elektrische oven is werkelijk overal aan gedacht. Daardoor kan u zich richten op waar het werkelijk om gaat: een waardig afscheid. 

Gas gestookte crematieoven

Mocht elektrisch cremeren niet zijn wat u zoekt, dan bieden wij ook gas gestookte crematieovens aan. U kunt kiezen voor een crematieoven verwarmd met aardgas, bio propaan of waterstof. Door het gebruik van efficiënte technieken en isolatiematerialen is de oven zeer energiezuinig en slijtvast. Dit reduceert de onderhoudskosten van de oven en verlengd de levensduur. Voor onze gas gestookte crematieovens geldt hetzelfde gebruiksgemak. Deze ovens bevatten hetzelfde innovatieve besturingssysteem als de elektrische ovens. Ook het filtersysteem is net zo hoogwaardig. U kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit, ongeacht het soort oven waar u voor kiest. 

gas crematieoven

Koop uw crematieoven bij Crematech

Een crematieoven van Crematech heeft veel verschillende voordelen. U kunt zeker zijn van een zeer energiezuinige oven. Het energieverbruik van de crematieovens is beperkt tot het minimum. Bovendien kijken wij altijd of het mogelijk is om restwarmte van de oven te gebruiken in het crematorium. Op die manier beperk je het totale energieverbruik. Bovendien hebben onze ovens een optimaal gebruiksgemak door het intelligente besturingssysteem. Door ons filtersysteem wordt het milieu zo min mogelijk belast. Onze ovens zijn daarom een moderne keuze die past bij deze tijd. 

Als u een crematieoven aanschaft bij Crematech bieden wij ook de mogelijkheid om de bijbehorende apparatuur te kopen. Denk bijvoorbeeld aan asverwerkingstafels en cremulatoren. Als u voor onze oven kiest bieden wij bovendien uitgebreide service. Daarbij hoort een gedegen training van uw medewerkers en ondersteuning bij de eerste crematies. Wij kunnen de crematieoven ook altijd op afstand monitoren door de geavanceerde software. Dat betekent dat wij direct kunnen ondersteunen bij storingen of reparaties. 

Bent u geïnteresseerd in een crematieoven? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. Mailen of bellen is ook altijd mogelijk. Wij voorzien u graag van meer informatie.